La Federació i el Col·legi de Periodistes obren vies de col·laboració

23 MAR
2017

La Federació de Mitjans de Comunicació Local de Catalunya i el Col·legi de Periodistes de Catalunya s'han trobat aquesta setmana per buscar formes per treballar plegats i plantejar un marc conjunt de col·laboració. En una primera trobada entre la degana del Col·legi, Neus Bonet, i el president de la FMCLCat, Eduard Garcia, es va posar de manifest la plena sintonia que hi ha per començar a plantejar actes conjunts adreçats a les desenes de periodistes de l'àmbit dels mitjans de proximitat.

Per aquest motiu, a la trobada es va veure la necessitat d'incorporar representants de la Federació al Grup de Mitjans Públics del Col·legi, que coordina el periodista de TV3, Carles Prats. Segons Prats, “la Federació podrà aportar de primera mà la situació que es viu en molts mitjans petits arreu del país i podrem compartir experiències”. La funció del Grup de Mitjans Públics del Col·legi és defensar la qualitat, independència pluralitat i professionalitat dels mitjans de comunicació públics de Catalunya, així com vetllar pel seu funcionament democràtic i garantir que les seves direccions siguin professionals i el màxim de representatives de la societat. Pel president de la FMCLCat, aquesta col·laboració ha de servir també “per la defensa del sector i per visibilitzar millor la tasca que fan les ràdios de proximitat del nostre país”.

Els representants dels dos organismes s’han emplaçat a realitzar noves trobades de treball per concretar futurs projectes de col·laboració.

Informacions i esdeveniments d'interès per a la comunicació local.

(c) 2012. Federació de Mitjans de Comunicació Locals de CatalunyaDESARROLLO WEB