El CAC presenta el nou llibre blanc de l’audiovisual de Catalunya amb aportacions de la FMCLC

25 GEN
2017

El Parlament de Catalunya va acollir aquest 23 de gener de 2017 la presentació del Llibre Blanc de l’Audiovisual de Catalunya, un encàrrec de la cambra catalana de l’any 2014 i que ara acaba de veure la llum. El document de més de 500 pàgines fa un anàlisi de la situació del sector al nostre país a partir del qual l’òrgan regulador fa una sèrie de recomanacions sobre com seguir desenvolupant el sistema audiovisual català.
La Federació de Mitjans de Comunicació Locals de Catalunya ha aportat el seu gra de sorra en l’elaboració del Llibre Blanc, ja que el 2015 va ser convidada a la taula sectorial sobre comunicació de proximitat i va comptar amb les aportacions de l’aleshores president, Manel Ramon. La FMCLC reconeix la important i necessària tasca que s’ha realitzat i l’alt valor que té aquest document com a diagnosi del sector. Però considera que, tenint en compte el potencial que té la ràdio de proximitat i el paper que juga, la seva presència al Llibre Blanc no està prou reflectida. Segons el president de la FMCLC, Eduard Garcia, present a l’acte de dilluns al Parlament, “potser ara ja és el moment de començar a plantejar l’actualització del Llibre Blanc de la ràdio local” que la Federació va promoure i que va veure la llum el 2006, també en col•laboració amb el CAC i altres agents destacats del sector.
El president del CAC, Roger Lopacher va ser l’encarregat el 23 de gener passat de presentar el Llibre Blanc de l’Audiovisual de Catalunya. Una presentació que es pot consultar en el següent enllaç: http://www.cac.cat/pfw_files/cma/Documents/Presentacio_llibre_blanc.pdf

Informacions i esdeveniments d'interès per a la comunicació local.

(c) 2012. Federació de Mitjans de Comunicació Locals de CatalunyaDESARROLLO WEB